مرغ هرمونی

نظرتون درباره وبلاگ من چیه

آمار مطالب

کل مطالب : 109
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 19
باردید دیروز : 123
بازدید هفته : 145
بازدید ماه : 142
بازدید سال : 872
بازدید کلی : 1790

تبادل لینک هوشمند برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان ستاره ای  در کازرون و آدرس hamid.sh2050.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

شما لینک کنید موفق باشد منتظر شما هستم







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 19
بازدید دیروز : 123
بازدید هفته : 145
بازدید ماه : 142
بازدید کل : 1790
تعداد مطالب : 109
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



ستاره درخشان در آسمان کازرون فال حافظ شیرازی

فال حافظ

 تلوزیون

تاریخ و ساعت پاور بانک
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : حمید رضا شجری
تاریخ : دو شنبه 18 شهريور 1392
نظرات

یکی ازبحث های داغ که اغلب افراد در مهمانی ها و سرسفره های رنگین، راجع به آنصحبت می کنند، مرغ هورمونی و عوارض ناشی از هورمون بر بدن است.همین امر،نگرانی هایی در مردم به وجود آورده و باعث شده است افراد از خوردن مرغ لذتنبرند.اما آیا واقعا به مرغ هورمون تزریق می شود و آیا عوارضی مانند روییدنموهای زاید، با هورمون ها در ارتباط است؟ آیا نظارتی بر افزودن این موادبه مرغ و طیور وجود دارد؟ تزریق آنتی بیوتیک به مرغ چه تأثیری برمصرف کنندگان دارد؟

یک کارشناس کشاورزی در این باره می گوید: موضوع تزریق هورمون صحت ندارد، چون هورمون صرفه اقتصادی برای مرغ دار ندارد.

محمودی اضافهمی کند: اما در جیره طیور، یک درصد پودر خون و ۳ درصد چربی استفاده می شودکه موجب تحریک غدد هورمون رشد در طیور می شود و مرغ سریع تر رشد می کند.

به گفته ویپوکی استخوان، رویش مو در صورت زنان، بیش فعالی کودکان و... منشاء تغذیه ایدارد که بخشی از این تغذیه نیز شامل گوشت مرغ است.

وی با بیاناین که نگرانی دیگر مربوط به تزریق آنتی بیوتیک با مقدار بالا در مرغ است،می گوید: متأسفانه برخی مرغ داران با تزریق آنتی بیوتیک بیش از مقدار نیازباعث افزایش اشتهای مرغ و در نتیجه رشد سریع آن می شوند که همین مقدارآنتی بیوتیک باقی مانده در بدن مرغ که به ویژه در پوست و یا جگر مرغانباشته می شود عوارضی بر سلامتی بدن انسان دارد.

هیچ شکلی از هورمون استفاده نمی شود

کارشناساداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دام پزشکی خراسان رضوی نیز می گوید: در ایران از ابتدای شکل گیری صنعت مرغ داری و پرورش گاو شیری و گوسالهپرواری و همچنین گله های پرورش گوسفند از دیرباز، هیچ شکلی از هورمون برایتشویق رشد، افزایش تولید و افزایش راندمان تولید، استفاده نشده است.

دکترعلیرضا تعالیمی افزاید: هم اکنون، در ایران، هیچ شکلی از اشکال تجاری این هورمون هابرای تشویق رشد و افزایش تولید، چه به صورت مجاز و چه به شکل غیرمجاز وقاچاق وجود ندارد. اشکالی از هورمون رشد و استروژن و پروژسترون تزریقی کهدر درمان برخی بیماری های گاوی و گوسفندی توسط دام پزشکان تجویز می شوند وبه صورت مجاز و قانونی در داروخانه های دامی وجود دارد، منحصرا به درماناختصاص دارند.وی ادامه می دهد: خوشبختانه در کشور ما هیچ شکلی از هورمون بهمنظور افزایش تولید، استفاده نمی شود و در این جا بیش از کشورهایی همچونآمریکا که سابقه مصرف هورمون را در صنعت گاو داری و مرغ داری دارند، نگرانیوجود دارد. به گفته دکتر تعالی علت به وجود آمدن این نگرانی، کوتاهی دراطلاع رسانی صحیح، ارائه سوژه های غیرمستند و غیرعلمی به خصوص در سطحرسانه ها و گاهی اوقات اظهارنظرهای غیرکارشناسانه است.این مسئول می گوید: اصطلاح مرغ هورمونی بیشتر برگرفته از رسانه های خارجی و به خصوص آمریکاییمی باشد، بدون این که مصداقی در کشورمان داشته باشد.وی در پاسخ به سوالیدرباره استفاده از جگر مرغ با در نظر گرفتن این که جگر محل دفع سموم در بدناست، می گوید: کبد به دلیل آنزیم های متنوعی که در سلول های خود دارد، ازمحل های سوخت و ساز و تغییر شکل دادن و از بین بردن داروها، مواد، سموم وهورمون های تولید شده در داخل بدن و یا وارد شده به بدن می باشد. بنابراینجگر، بخشی از مرغ کشتار شده است که بیشتر این مواد را در آن می توانیافت.دکتر تعالی درباره استفاده از پوست مرغ نیز می گوید: برخیمصرف کنندگان، پوست مرغ را بیشتر از قسمت های لاشه مضر می دانند، آن هامعتقدند پوست مرغ و چربی زیر آن دارای هورمون است چرا که هورمون هایاستروئیدی چون از جنس چربی اند، در چربی های مختلف در بدن از جمله چربی زیرپوست ذخیره می شوند. این نکته زمانی صحیح است که از هورمون در تولید مرغگوشتی استفاده شده باشد. در حالی که در کشور ما که حتی در مقادیر مجاز هماستفاده نمی شود، حذف پوست مرغ از لاشه به بهانه هورمونی بودن هنگام طبخ،به هیچ وجه مبنای علمی ندارد.دکتر تعالی در پاسخ به خراسان با بیان این کههمه داروهای مورد استفاده برای حیوانات تولید کننده غذای انسان مثل گاو،گوسفند، مرغ، ماهی و زنبور  دارای مجوز است، می گوید: داروهایی که منع مصرفبرای درمان حیوانات تولید کننده غذای انسان دارند، غیرمجازند، که توسطبازرسان دام پزشکی ضبط و معدوم می شوند.

ویمی افزاید: برخی داروهای مجاز، دارای زمان پرهیز از مصرف و کشتار هستند، درطول مدت استفاده از دارو و در یک مدت زمان خاص پس از قطع مصرف دارو در دامو طیور و... شیر و گوشت و تخم مرغ و... تولید شده از دام یا گله طیور تحتدرمان، نباید به مصرف غذایی انسان برسد که در این فاصله زمانی، دارو در بدنحیوان متابولیزه و دفع می شود. در پایان این مدت مقادیر بسیار اندکی ازدارو که به آن «حداکثر مقدار مجاز دارو» گفته می شود در گوشت و شیر و... باقی می ماند که ضرری برای انسان ندارد. به این اندازه از دارو درفرآورده های خام دامی، مقدار باقی مانده مجاز دارو گفته می شود.

 

 



تعداد بازدید از این مطلب: 304
برچسب‌ها: مرغ هرمونی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به نام خالق هستی سلام خوش اومدید به وبلاگ خودتون در صورت تمایل می توانید لینک کنید منتظر انتقاد و پیشنهاد های شما هستم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود